sábado, 5 de enero de 2013

Uusi vuosi oli kiireinen ravintola Avelinossa. Noin 30 ihmista oli tehnyt poytavarauksen. Mina rakensin alkuruoat ja loppu ajan tiskasin koska oli niin kiireista.

Seuraavat paivat oli hiljaisempia. Olen lahinna siivonnut toisen kokin kanssa. siivosimme yhdessa pakastimen, mina pesin friteerauskeittimen. Illalla meni muutama menu, mina leikkasin kalmarin ja friiteerasin (vehnajauho, suola..). Annostelin avokadon katkarapujen kanssa( avokadot leikataan puoliksi, katkaravut keitettiin ja jaahdytettiin, koristeeksi pyoreeksi leikattua sitruunaa, appelsiinia. katkaravut laitettiin avokadossa olevaan siemenen reikaan ja chili majoneesia paalle.) Meni muutamat pastat, mutta en paassyt niita tekemaan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario